LEGO Ninjago 70674 - Ohnivý tesák

S touto Lego Ninjago sadou si děti mohou hrát s akční nindža figurkou Kaie FS a utkat se s hadí čarodějnicí Aspheerou a Ohnivým tesákem o svitek zapovězeného Spinjitzu. 

EAN: 5702016365511
Kód 1: 2270674
Kód 2: 70674LEG
41,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto Lego Ninjago sadou si děti mohou hrát s akční nindža figurkou Kaie FS a utkat se s hadí čarodějnicí Aspheerou a Ohnivým tesákem o svitek zapovězeného Spinjitzu. Ohnivý tesák připomínající kobru obsahuje trůn pro minifigurku, mávající, chrastící ocas se dvěma vystřelovači a řetěz pro připojení minifigurek.

Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a vymýšlení vlastních příběhů se čtyřmi minifigurkami, různými zbraněmi a doplňky, včetně Kaiova tornádo spinneru a Aspheeřina svitku zapovězeného Spinjitzu.

Přidej se ke Kaiovi FS ve světě Ninjago a zúčastni se napínavé nindža bitvy proti obřímu, oheň plivajícímu hadovi hadí čarodějnice Aspheery, Ohnivému tesákovi! Dávej si pozor na mávající, chrastící ocas Ohnivého tesáka. Vyhni se jeho vystřelovačům a vtrhni do hadí bitvy proti Pyrozmijounovi s Kaiovým nindža tornádo spinnerem. Dostaneš se na Aspheeřin trůn a získáš zpátky mocný svitek zapovězeného Spinjitzu?

Had Ohnivý tesák měří přes 21 cm na výšku, 29 cm na délku a 18 cm na šířku.

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění k této Lego sadě jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního neviditelného režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 28 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám