LEGO Friends 41381 - Záchranný člun

Když se tři kamarádky pokoušejí zachránit velrybu uvízlou v plytkých vodách zálivu v městečku Heartlake, počítá se každá vteřina. Uháněj s Miou v její záchranné lodi na pomoc velrybě. 

EAN: 5702016370232
Kód 1: 2241381
Kód 2: 41381LEG
2 135 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Když se tři kamarádky pokoušejí zachránit velrybu uvízlou v plytkých vodách zálivu v městečku Heartlake, počítá se každá vteřina. Uháněj s Miou v její záchranné lodi na pomoc velrybě. Pomoz Lego Friends Andrei udržet loď na místě, zatímco Olivia pomocí jeřábu zvedne vrak lodi ze zad velryby a pak ji naloží pomocí nosítek. Zchlaď velrybu v ledovém bazénku lodě a odvez ji do hlubších vod. Jakmile velrybu vypustíš do moře, můžeš se jít s holkami potápět a sbírat mořské vzorky. Pomoz Lego Friends Mii najít truhlu s pokladem pomocí kouzelné mapy k pokladu.

Vaše malá stavitelka si bude moci přehrávat nespočet herních scénářů, ve kterých bude zachraňovat zvířata pomocí dobře vybavené lodi. Loď obsahuje člun s funkcí spuštění na moře, otočný jeřáb s nosítky pro přepravu nemocných zvířat, vyhlídkovou plošinu a kokpit. Palubu lze sundat, čímž se umožní přístup do kajuty, která zahrnuje laboratoř, kuchyň a ložnici s WC. Pro ještě více zábavy a herních možností sada obsahuje také ostrov ve tvaru srdce, kde se ukrývá truhla s mapou k pokladu, která reaguje na vodu. 

Součástí jsou tři minipanenky: Olivia, Andrea a Mia, a navíc robot Zobo a velryba. Obsahuje třípatrovou motorovou loď, ostrov ve tvaru srdce a podvodní korálovou oblast. Motorová loď má dodatečný rychlý člun, který lze vypustit na moře, otočný a vyměnitelný lodní jeřáb s funkcí navinutí háčku, kokpit, sirény, světlomety, bezpečnostní kameru, satelit, laboratoř, kuchyň, ložnici s WC a vyhlídkovou palubu. Ostrov ve tvaru srdce obsahuje celou pláž, vrak lodi a truhlu s mapou k pokladu, která reaguje na vodu. Podvodní korálová oblast zahrnuje pokladnici s dílky drahokamů. Doplňky zahrnují mapu k pokladu reagující na vodu, dílky korálů a mořských živočichů, podvodní kameru, lékařské přístroje, potápěčskou přilbu, ploutve, záchranné vesty, míč, hrnky, brýle, třešeň, notebook, mobilní telefon, dalekohled a drahokamy tří odstínů. Nechte své dítě hrát si na hrdinu s touto záchrannou lodí. Pomozte mu pochopit, proč je důležité chránit zvířata. Vědecká laboratoř, kde mohou kamarádky testovat vzorky nasbírané v moři, se bude líbit zejména začínajícím biologům.

  • Loď měří přes 17 cm na výšku, 40 cm na délku a 12 cm na šířku.

  • Člun měří přes 3 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku.

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám