LEGO Friends 41380 - Záchranné centrum u majáku

Připoj se ke kamarádkám Lego Friends Mii a Emmě v záchranném centru u majáku a hlídejte moře. Někdo volá o pomoc! Naskoč s Miou na její vodní skútr a uháněj na ostrov, kde v opuštěné chatrči uvízl lachtan. 

EAN: 5702016370225
Kód 1: 2241380
Kód 2: 41380LEG
1 425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Připoj se ke kamarádkám Lego Friends Mii a Emmě v záchranném centru u majáku a hlídejte moře. Někdo volá o pomoc! Naskoč s Miou na její vodní skútr a uháněj na ostrov, kde v opuštěné chatrči uvízl lachtan. Pomoz jí prorazit desky, osvobodit lachtana a najít kouzelnou mapu k pokladu! Odvez lachtana k majáku, kde ho Mia ošetří pomocí veterinářského vybavení. Jakmile mu bude líp, může si jít hrát do bazénku. Ty pak na obrazovce zkontroluj zbytek oblasti a podívej se, jak se daří jeho kamarádům. Až bude po všem, vypusť ho zpět do moře po klouzačce.

Tato stavebnice obsahuje spoustu zajímavých prvků, včetně laboratoře, hracího místa pro lachtana, odpočívadla, TV místnosti, kanceláře a vyhlídkové plošiny s lampou, kterou lze rozsvítit stisknutím střechy majáku. Zachráněné lachtany můžeš do ošetřovatelského centra dostat pomocí zavěšeného bazénku, který lze otočit o 180 stupňů. Součástí je také vodní skútr na záchranu mořských živočichů a mini ostrov, kde lachtan uvízl v opuštěné chatrči. Ta má tlačítko ukrývající speciální funkci, která lachtana osvobodí. Sada obsahuje také mapu ke skrytému pokladu – odhalí svá tajemství, když ji potřeš vodou.

Součástí jsou 2 minipanenky: Mia a Emma, a navíc delfín, ptáček, želva a 2 lachtani. Obsahuje 4patrovou budovou s ošetřovatelskou oblastí, místem na hraní pro lachtana, odpočívadlem, TV místností, kanceláří, vyhlídkovou plošinou a molem. Ošetřovatelská oblast je vybavena zavěšeným bazénkem, kterým můžeš lachtana dostat do kliniky a k rentgenu. Na odděleném ostrově nalezneš chatrč, ze které lze vysvobodit uvízlého lachtana odstraněním prken pomocí speciální funkce. Doplňky zahrnují mapu k pokladu, která reaguje na vodu, světelnou kostku, veterinářskou výbavu, dílky mořského tvora a korálů, záchrannou vestu, ploutve, potápěčskou helmu, rybářský prut a vlasec, rybu, vysílačku, lupu, míč, fotoaparát, dalekohled, satelit a hrnek z městečka Heartlake.

  • Maják měří více než 29 cm na výšku, 25 cm na šířku a 13 cm do hloubky.

  • Vodní skútr měří přes 3 cm na výšku, 7 cm na délku a 4 cm na šířku.

  • Obsahuje svítící Lego kostku.

  • Tento produkt vyžaduje dvě LR 41 1,5 V baterie, které jsou součástí sady.

S touto stavebnicí s majákem si můžeš přehrávat nespočet scénářů, kde projevíš svou fantazii a pečovatelské schopnosti. Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety.

Rozměry kusového balení: 28 x 7 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám