LEGO Friends 41374 - Andrea a party u bazénu

Hudební nadšenkyně Lego Friends Andrea ví, jak uspořádat tu pravou Lego Friends párty. Přidej se k ní a užij si zábavu na její párty u bazénu. 

EAN: 5702016370188
Kód 1: 2241374
Kód 2: 41374LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hudební nadšenkyně Lego Friends Andrea ví, jak uspořádat tu pravou Lego Friends párty. Přidej se k ní a užij si zábavu na její párty u bazénu. DJ Andrea pouští jen ty nejlepší hity, zatímco sportovkyně Lego Friends Stephanie trénuje surfování na vlnách, které vyrábí speciální stroj. Vezmi Stephanie na skluzavku a sklouzni si kolem bazénového vodopádu. Pak ji objednej v džusovém baru drink, ať si ho může vychutnat na nafukovacím plameňákovi. Relaxovat ale nebude dlouho. Nějaký host ji právě postříkal vodní pistolí! Pomoz Stephanie dát si sprchu a učesat se, ať se může na párty vrátit v plné své kráse. 

Součástí jsou 2 minipanenky: Andrea a Stephanie. Obsahuje sestavitelný bazén se skluzavkou, vodopád, odpružený odrazový můstek, vířivku, rotující pult DJ, sprchy se skříňkami, WC a akvárium. Džusový bar zahrnuje 2 barové židle a lze ho postavit zvlášť, nebo ho můžeš postavit jako bazénový bar. Stroj na dělání vln obsahuje sadu reproduktorů, surfovací prkno a ovladač, který ukrývá funkci dělání vln. Mezi doplňky najdeš mísu s ovocem, mixér, banány, mrkev, brýle s třešněmi, surfovací prkno, záznamy rekordů, střílející vodní pistole, motýlek, hřeben na vlasy, ploutve a rybu. Děti si zamilují zpívat s Andreou všem přátelům. Otočením ovladače rozvlníš vodu, ať můžou holky surfovat. Zábavné doplňky, jako je pistole, která „střílí“ vodu, zaručí ještě více dobrodružství a legraci při hraní. Na párty u bazénu si děti budou moci přehrávat společenské situace. 

Lego sada s bazénem měří přes 15 cm na výšku, 29 cm na šířku a 20 cm do hloubky.

Stroj na dělání vln měří přes 7 cm na výšku, 4 cm na šířku a 5 cm do hloubky.

Počet dílků: 468

Aplikace Lego Life ti poskytne přístup k intuitivnímu návodu na stavění PLUS. Pomůže se stavěním i menším stavitelům, jelikož nabízí přehledné funkce přibližování, otáčení a speciálního režimu, které jim umožní vizualizovat si jejich výtvory za pochodu. Sady Lego Friends podporují kreativní hraní a stavění je s nimi nápadité a zábavné.

Rozměry kusového balení: 28 x 7 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám