LEGO Jurassic World 75938 - T. Rex vs. Dinorobot

Pozor! Danny Nedermeyer prohledává Jurský park v jeho obrovském dinorobotovi s cílem ukrást poklad skrytý v sopce Isla Nublar. 

EAN: 5702016542707
Kód 1: 2275938
Kód 2: 75938LEG
85,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pozor! Danny Nedermeyer prohledává Jurský park v jeho obrovském dinorobotovi s cílem ukrást poklad skrytý v sopce Isla Nublar. Nejprve však musí čelit mocnému T. rexovi. Naskoč do lodě s Owenem Gradym, Claire Dearingovou, Vicem Hoskinsem – a také malými velociraptory Bluem, Deltou, Echem a Charliem – a uháněj na místo bitvy. Střílej z vystřelovačů lodi na dinorobota. Uspi T. rexe pomocí uspávací pistole. Musíš Dannyho zastavit dříve, než najde způsob, jak se probít do vulkanické skály a ukrást poklad!

Se sadou Lego Jurský svět T. rex vs. Dinorobot si děti užijí akční zábavu při odehrávání velkých bitev a hledání skrytého pokladu v sopce Isla Nublar. Sestavitelné figurky T. rexe a dinorobota padoucha Dannyho Nedermeyera jsou obě pohyblivé a mají chňapací čelisti a sestavitelná sopka má funkci odhalení skryté truhly. Tato stavebnice z Jurského světa zahrnuje rovněž 4 minifigurky, 4 figurky mláďat velociraptorů a loď se dvěma vystřelovači, a navíc také uspávací pušku pro odehrávání scén ze slavného filmu a vytváření vlastních příběhů. 

Součástí této stavebnice inspirované animovaným seriálem Jurský svět jsou 4 minifigurky: Owen Grady, Claire Dearingová, Vic Hoskins a Danny Nedermeyer, a navíc 4 figurky mláďat velociraptorů – Blue, Delta, Echo a Charlie – a 2 figurky netopýrů. Lego sopka je vybavena dílky lávy a funkcí odhalení skryté truhly s pokladem, ve které najdeš: 11 zlatých mincí a 4 zlaté cihličky, 1 zlatý pohár a 4 drahokamy. Loď je vybavena 2 vystřelovači, uspávací puškou, dózou na střelivo a 4 dílky munice. (Vezmi prosím na vědomí: loď neplave.) Tato stavebnice pro děti obsahuje také uspávací pušku Vica Hoskinse. Doplňky zahrnují vysílačku Owena Gradyho a plechovku sodovky Dannyho Nedermeyera.

  • Figurka T. rexe měří přes 11 cm na výšku, 28 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Dinorobot měří přes 14 cm na výšku, 33 cm na délku a 13 cm na šířku.

  • Sopka měří přes 14 cm na výšku, 20 cm na šířku a 13 cm do hloubky.

  • Loď měří přes 13 cm na délku a 8 cm na šířku.

Počet dílků: 716

Rozměry kusového balení: 28 x 8 x 54 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Věk: Od 8 let
Načítám