LEGO Movie 70821 - Emmetova a Bennyho dílna „Postav a oprav to“! - Výprodej

Dopřejte vašemu dítěti hvězdný stavitelský zážitek se sadou Lego PŘÍBĚH 2 Emmetova a Bennyho dílna „Postav a oprav to“! Tato stavebnice Lego 4+ pro bezpečné učení je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro děti v předškolním věku…

EAN: 5702016367935
Kód 1: 2270821
Kód 2: 70821LEG
389 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte vašemu dítěti hvězdný stavitelský zážitek se sadou Lego PŘÍBĚH 2 Emmetova a Bennyho dílna „Postav a oprav to“! Tato stavebnice Lego 4+ pro bezpečné učení je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro děti v předškolním věku a mládež. Nabízí Lego Bennyho vesmírnou loď s kokpitem pro minifigurku, rozkládacími motory, vyjímatelné vozítko vesmírné lodi a Emmetovu únikovou buginu, a navíc speciální podložku pro začátečníky, která i těm nejmenším umožní zažít radost ze stavění budov, vozidel a dalších modelů.

Součástí je jednoduchý průvodce na stavění a hraní, který pomůže vašemu malému staviteli porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet jeho představivost a důvěru ve vlastní stavitelské schopnosti.

Tato jednoduchá vesmírná Lego stavebnice obsahuje 2 minifigurky, sestavitelnou čerpací stanici a dílenský vozík se spoustou různých nástrojů pro nekonečné herní možnosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 61 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám