LEGO Friends 41369 - Mia a její dům

Udělej si výlet do přírody a navštiv rodinný dům Mii. Sada Lego Friends Mia a její dům obsahuje domek schovaný v lese, který je vybaven kuchyní, koupelnou, obývacím pokojem a Miinou ložnicí, kam se dá dostat venkovní lezeckou stěnou. <…

EAN: 5702016369441
Kód 1: 2241369
Kód 2: 41369LEG
61,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Udělej si výlet do přírody a navštiv rodinný dům Mii. Sada Lego Friends Mia a její dům obsahuje domek schovaný v lese, který je vybaven kuchyní, koupelnou s umyvadlem a WC, obývacím pokojem a Miinou ložnicí, kam se dá dostat venkovní lezeckou stěnou. Pokoj Mii obsahuje poschoďovou postel, lampu, stůl a židli. Kuchaně obsahuje troubu, varnou desku a jídelní kout. Doplňky zahrnují mixer, špachtli, mísu, bagetu, pánev, vejce, talíř, příbory hrnky, dortíky, plech na pečení, sedlo, uzdu, helmu, kolečkové brusle a další doplňky. Sundej podlahu ložnice, ať si můžeš snadno hrát ve zbytku domku. Venku je stůl a židle, studna na vodu pro Miina koně Metzie a pečovatelské místo, kde se o něj může starat. Tento mini domek je perfektní pro hraní si na rodinný život, tak neváhej a popusť uzdu své fantazii.

Součástí jsou 3 minifigurky: Mia, maminka Ann a tatínek Angus, a navíc 2 zvířátka (králíček a kůň)

Dům měří přes 22 cm na výšku, 31 cm na šířku a 9 cm do hloubky. Stavebnice obsahuje dvoupatrový srub, včetně Miiny ložnice, obývacího pokoje, koupelny s umyvadlem a WC a kuchyně. Dům je také vybaven venkovní lezeckou stěnou, kterou se dá dostat do pokoje Mii, a studnou s kbelíkem. Pokoj Mii obsahuje poschoďovou postel, lampu, stůl a židli. Kuchyně obsahuje troubu, varnou desku a jídelní kout. Doplňky zahrnují mixer, špachtli, mísu, bagetu, pánev, vejce, talíř, příbory, 3 hrnky, 3 dortíky a plech na pečení, sedlo, uzdu, helmu, kolečkové brusle, úl, mobilní telefon a fotoaparát. Hraj si na rodinný život s mámou a tátou v tomto krásném srubu. Pečuj o koníka Metzie a dej nakrmit králíčkovi. Odstraňte podlahu ložnice, ať si můžete hrát s plně vybavenou kuchyní a můžete tak pomoct mámě a tátovi připravit oběd. Pomoz Mii naučit se s fotoaparátem, ať vyfotí ty nejhezčí fotky. Když bude čas jít spát, Mia může do postele vylézt po suprové horolezecké stěně.

Sady Lego Friends podporují kreativní hraní a stavění je s nimi nápadité a zábavné.

Měří přes 22 cm na výšku, 31 cm na šířku a 9 cm do hloubky.

Rozměry kusového balení: 28 x 8 x 54 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám