Alexander Stavebnice - Malý konstruktér - Junior závodník

Skvělý dárek pro kreativní děti od 4 let! Dřevěná stavebnice, která zabaví dětské ručičky a také jejich mozečky. Skládá z dřevěných dílů s otvory a barevných plastových šroubů a spojek. Je vybavena bezpečným nářadím, které je ideálně…

EAN: 5906018019476
Kód 1: 29001947
Kód 2: A1947PEX
299 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Skvělý dárek pro kreativní děti od 4 let! Dřevěná stavebnice, která zabaví dětské ručičky a také jejich mozečky. Skládá z dřevěných dílů s otvory a barevných plastových šroubů a spojek. Je vybavena bezpečným nářadím, které je ideálně přizpůsobené drobným ručkám. Hra podporuje technické nádaní, zručnost, poznávání barev a počítání.

Stavebnice obsahuje dřevěné ploché díly s otvory, velké barevné plastové šrouby a spojky pro vysokou pevnost modelů. Velikost dílů je přizpůsobena věku, a proto se s nimi dětem výborně manipuluje. Montovat mohou pomocí bezpečného dětského nářadí, ale stejně dobře mohou děti sestavovat modely jen ručkami. Ke stavebnici jsou přibaleny dva montážní klíče, které jsou ideálně přizpůsobené drobným prstům. Klíč je na jedné straně otevřený - na matice, z druhé strany je opratřen plochým šroubovákem.

Skládání modelů podporuje analytické myšlení dětí, rozeznávání a pojmenování barev. Při sestavování se malí montéři nevyhnou ani základům počítání.

Pokud by váš malý konstruktér nestačil na stavbu modelu, přidejte se k němu a trochu mu pomožte, odměnou vám bude jeho radost z výsledku snažení a báječně si užijete společné chvíle. Všechny díly stavebnice včetně obalu jsou recyklovatelné a řadí se tedy k ekologickém trendu dnešní doby.

 

Rozměry: 24,5 x 6 x 25,5 cm (V, H, Š)

Sada obsahuje celkem 55 dílků - dřevěné dílky s otvory, velké barevné matice a šrouby, plastové barevné spojky, oboustranné klíče na utahování matic a šroubování, obrázkový návod na sestavování modelů v českém a slovenském jazyce.

Stavebnice získala ocenění „HRAČKA ROKU 2018“ v polské soutěži o nejlepší a nejpřínosnější hračky.

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám