Quercetti Pixel Art 9 Star Wars - C-3PO

Díky Pixel Art si mohou dospělí i děti pomocí slavných kolíčků značky Quercetti vytvořit úžasné portréty hrdinů Star Wars.

EAN: 8007905008485
Kód 1: 3-0848
Kód 2: 0848
1 105 Kč cena s DPH
Do týdne
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Díky Pixel Art si mohou dospělí i děti pomocí slavných kolíčků značky Quercetti vytvořit úžasné portréty hrdinů Star Wars. Vystřihněte si vzorové karty, rozložte je na perforované základní desky, vložte kolíčky, a teprve pak to začne! Kolíčky jsou totiž sice jen v šesti barvách, když se však podíváte ze správné vzdálenosti, jakoby zázrakem splynou a vytvoří obrázek s tisíci nových barev a odstínů, jako by se jednalo o skutečnou fotografii.

Pixel Art je tak vlastně prvním produktem ve světě hraček, který využívá jevu známého jako optické mísení barev, jejž k tvorbě svých nádherných obrazů používali už na konci 19. století představitelé malířského směru zvaného pointilismus. Namísto olejových barev sice využíváme kolíčky, ale výsledek je stejně působivý.

Balení obsahuje 9 základních desek a jeden rámeček, do nějž se desky vloží a vytvoří obraz, který si pak můžete pověsit na zeď. Výrobky Pixel Art splňují velmi vysoké standardy pro kvalitu a bezpečnost a váš domov s nimi bude zase o něco krásnější.

Poskládejte si celou čtyřdeskovou sérii z nového filmu Síla se probouzí z klasické trilogie filmů.

Balení obsahuje: 9 vzorových karet, 11 600 kolíčků v 6 barvách

Rozměry obrázku: 41 × 54 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám