Quercetti Tablet Mandala Magnetico

Nová řada tabulí s magnetickým povrchem na obou stranách, na kterých můžete psát.

EAN: 8007905053485
Kód 1: 3-5348
Kód 2: 5348
629 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nová řada tabulí s magnetickým povrchem na obou stranách, na kterých můžete psát. Zaoblené rohy tabulek jsou chráněny proti nárazu pomocí vložek s barevnou gumou, hračka je bezpečná, trvanlivá a odolná při manipulaci. Na nové tabuli Mandala je možno připevňovat magnetické předměty na černou i bílou stranu a pomocí smazatelných popisovačů opatřených suchou plstí na ni psát nebo kreslit.

Tabule Mandala umožňuje vytváření nekonečné mozaiky inspirované orientální filosofií, jež v sobě odráží středobod harmonie mezi životem člověka a prostorem vesmíru. Mozaikový design uklidňuje mysl a podněcuje správnou koncentraci. Děti tak nacházet potřebný klid a rovnováhu, aby se mohly rozvíjet v dokonalé harmonii se svou vlastní osobností. Každá mandala je vytvořena z různých geometrických magnetických tvarů, díky nimž je možno vytvářet neobyčejné efekty ve formátu 3D.

Sada obsahuje řadu návrhů určených k napodobení, užitečný košíček s držátky, do něhož lze součástí hry uklidit. Její součástí je praktické příslušenství, které můžete zavěsit na kterékoli místo rámu a které slouží k umístění suchého popisovače a mazací gumy. Sada obsahuje rovněž transparentní nožičky, pomocí nichž můžete zvolit dvě různé možnosti sklonu tabule, ať již v horizontálním, nebo vertikálním směru.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Kreativní, Logické, Pro jednoho
Věk: Od 5 let
Načítám