LEGO Minecraft 21140 - Kurník

Postav si úžasnou stavebnici Lego Minecraft Kurník, která obsahuje kuřecí ohradu s brankou a parádní vyvýšený kurník, kde se vajíčka snáší přímo do truhly. 

EAN: 5702016108941
Kód 1: 2221140
Kód 2: 21140LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Postav si úžasnou stavebnici Lego Minecraft Kurník, která obsahuje kuřecí ohradu s brankou a parádní vyvýšený kurník, kde se vajíčka snáší přímo do truhly. Nalákej slepice do ohrady na zrní, použij kost k ochočení vlka, který bude hlídat, zatímco ty se budeš starat o své hejno. Posbírej vajíčka a peří, a na peci připrav večeři.

Bav se a starej se o slepice a kuřata ve vyvýšeném kurníku, kde se vajíčka snáší přímo do truhly. Užij si spoustu Minecraft dobrodružství s touto sadou z kolekce Lego Minecraft, která byla vytvořena speciálně pro mladé fanoušky této velmi úspěšné videohry. Spoj tuto sadu s ostatními Lego Minecraft modely a vytvoř si svůj jedinečný Lego Minecraft svět.

Stavebnice obsahuje Lego Minecraft minifigurku Alex, figurky kuřátka a ochočeného vlka a 2 figurky slepic, kurník, kde se vajíčka snáší přímo do truhly, ozdobný slepičí prapor, ohradu pro slepice s brankou, pec, vodní plochy a travnaté porosty s rostlinami. Nalákej slepice do ohrady na zrní. Dej vajíčka do kurníku a vytáhni je zpět z truhly. Pro přístup dovnitř kurníku sundej střechu.

Měří přes 11 cm na výšku, 14 cm na šířku a 14 cm do hloubky.

Počet dílků: 198

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám