Magformers Stavebnice Magformers - Smart set

Cenově výhodné dárkové balení s velkým počtem základních dílků a Superdílků vč. 12 pětiúhelníků (pro kulovité konstrukce z pravidelného dvanáctistěnu). Vhodné pro větší architektonické stavby, auta, stroje a výuku geometrických těles (Platonova…

EAN: 8809134360453
Kód 1: 710001
6 400 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Cenově výhodné dárkové balení s velkým počtem základních dílků a Superdílků vč. 12 pětiúhelníků (pro kulovité konstrukce z pravidelného dvanáctistěnu). Vhodné pro větší architektonické stavby, auta, stroje a výuku geometrických těles (Platonova i Archimedova tělesa, prostorové mozaiky apod.)


Velmi příhodná stavebnice i pro milovníky zvířat, dinosaurů a imaginárních nadpřirozených bytostí. Kosočtverce a lichoběžníky (které ve Smart setu nenajdete) lze nahradit dvěmi, resp. třemi malými trojúhelníky, které jsou tvarově nejuniverzálnější a jichž tato stavebnice obsahuje dostatečné množství.

 

Stavebnice obsahuje 144 dílků: 46 trojúhelníků, 44 čtverců, 12 pětiúhelníků, 4 šestiúhelníky, 6 vysokých trojúhelníků, 6 obdélníků,   4 SUPER trojúhelníky, 6 SUPER čtverců, 4 podvozky s kolečky, 12 výukových panelů s abecedou a čísly

Rozměry balení: 57,7 x 41 x 12,5 cm

 

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám