Magformers Stavebnice Magformers - Neon-60

Obdoba oblíbeného setu Designer s neonovými dílky (svítí pod UV světlem).

Kód 1: 703003
2 580 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dílky jsou v novém barevném provedení v zářivých odstínech a s plným probarvením po celé tloušťce vrstvy (bez poloprůzračného efektu). Jelikož i sluneční svit obsahuje svoju UV složku, budou stavby z této sady zářivě barevné i na denním světle. Zvláštního efektu pak vykazují pod UV zářivkou (tzv. black light efekt). Kromě klasických staveb, pro něž balení obsahuje názorně vyvedené obrazové předlohy je tak Neon-60 vhodný i pro experimentování s dekoračními prvky jako jsou různé mndaly, opakující se vzory, ornamenty či prostorové růžice a lampiony. Zajímvých efektů lze docílit pod Uv osvětlením v kombinaci s LED lucernou a LUX pyramidami. Efektní je i použití neonových dílků do větvených staveb s klasickými dílky, svítící struktury pak pod UV volně "plavou v prostoru".

Oblíbená stavebnice především pro děvčátka a smíšené sourozenecké dvojice.

Stavebnice obsahuje 60 dílků: 18 čtverců, 12 trojúhelníků, 12 vysokých trojúhelníků, 6 kosočtverců, 6 obdélníků, 6 lichoběžníků

Rozměry balení: 39 x 26 x 8,5 cm

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám