Magformers Stavebnice Magformers - Extenzo box

Nový plnohodnotný box za velmi příznivou cenu.

EAN: 8809134604328
Kód 1: 60432
1 690 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nový plnohodnotný box za velmi příznivou cenu.

Zástupce nové řady cenově výhodných boxů, kde je část magnetických dílků nahrazena plastovými nástavci, které nejen snižují cenu stavebnice, ale klíčové konstrukční prvky zpevňují a nabízejí nové možnosti tvarových kombinací. Extenzo box je těmito nástavci nejnabitější a kromě krychle obsahuje i trojboký hranol a sloupek se čtvercovým průřezem. Vše je doplněno dekorativními lux-pyramidami, které se dají k nástavcům připevňovat malými spojkami (do čtverců a trojúhelníků se nacvakávají přímo). Díky nástavcům lze ušetřit mnoho čtverců i trojúhelníků a stavět pevné tubusy aut nebo věže se zajímavou siluetou. Jeden podvozek s kolečky je nahrazen motokolečkem, které ve čtverci pevněji drží a navíc lze vidlci s kolem natáčet do různých úhlů, čímž se snadno mění světlá výška výsledného třístopého vozítka. Stabilita takových trojkolek je překvapivě veliká a v ničem nezaostává za klasickým kolečkovým párem. Přikoupením poměrně levného druhého motokolečka a případných dalších drobných doplňků získáte možnost stavět skutečné transformující monster bugyny.

Z Extenzo boxu samozřejmě postavíte i všechny modely ze stavebnic nižších řad, tj. např. Wow Starteru nebo Magformers-14, ale i Primo boxu (kde jen jeden pár koleček nahradí motokolečko), takže paleta možností je vskutku pestrá.

Obsahuje celkem 45 dílků: 9 čtverců, 12 trojúhelníků, 2 kosočtverce, 3 vysoké trojuhelníky, 1 trojitý obdélník, 1 figurku, 1 kolečko, 1 Motokolečko, 3 Lux pyramidy, 3 Lux pyramidy trojboké, 1 nástavec krychle, 1 nástavec trojboký, 4 nástavcové spojky, 2 spojky pro sloupek, 1 nástavcový sloupek

 

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám