Magformers Stavebnice Magformers - Brain up

Cenově výhodné OBŘÍ dárkové balení, které obsahuje kromě velkého počtu základních dílků (157 ks) i kompletní sadu doposud vyráběného příslušenství (35 ks), čímž tato sada v sobě zároveň obsahuje i tematické stavebnice Magformers Carnival, XL…

EAN: 8809134360804
Kód 1: 63083
7 980 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Cenově výhodné OBŘÍ dárkové balení, které obsahuje kromě velkého počtu základních dílků (157 ks) i kompletní sadu doposud vyráběného příslušenství (35 ks), čímž tato sada v sobě zároveň obsahuje i tematické stavebnice Magformers Carnival, XL Cruiser - Stavební auto a XL - Záchranáři.

Stavebnice BRAIN UP je ovšem koncipována zejména jako výuková stavebnice pro předškolní a rannou školní výchovu (obsahuje mj. i výukové panely s abecedou, čísly a matematickými symboly). Uvnitř balení naleznete velmi kvalitně zpracovaný učebnicový booklet s názorně vyobrazenými návody na skládání obrazců v ploše i modelování nejrůznějších 3D objektů. Úkoly jsou řazeny od nejjednodušších ke složitějším a předpokládají aktivní účast rodičů, vychovatele či učitele.

Z jednoho balení BRAIN UP postavíte prakticky cokoliv z na našem webu vyobrazených staveb vč. již zmíněných tematických aut a pouťových atrakcí.


Stavebnice obsahuje 192 dílků: 46 trojúhelníků, 44 čtverců, 12 pětiúhelníků, 4 šestiúhelníky, 8 kosočtverců, 10 vysokých trojúhelníků, 6 lichoběžníků, 4 SUPER trojúhelníky, 6 SUPER čtverců, 4 jednokolečka, 9 obdélníků, 2 podvozky s kolečky, 2 otočné figurky (chlapečka a holčičku), kompletní mechanismus sady "Carnival" (stojan se 2 rameny a 5 spec. doplňků), sada příslušenství ke stavebním autům (tj. ramena k buldozeru, výklopný pant, válcovou spojku a kosočvercové výplně s kloubem), 3 ks příslušenství k sadě "Záchranáři" (2 držáky na žebřík, resp. obdélník, a kompletní stříšku s blikajícím majákem a funkční sirénou), 18 čtvercových výplní i s 36 výukovými panely s čísly a abecedou


Rozměry balení: 70 x 50,3 x 12 cm

 

 

 

Stavebnice MAGFORMERS je nová a originální magnetická stavebnice, která umožňuje sestavovat nekonečné množství trojrozměrných objektů jen z několika málo základních druhů dvourozměrných plastových mnohoúhelníků (trojúhelníky, čtverce, obdélníky, kosočtverce, lichoběžníky, pěti a šestiúhelníky). Tyto stavební jednotky postačí k sobě přiblížit libovolnými stranami a ty pak spolu vytvoří volně „zakloubené“ spojení pomocí drobných neodymových magnetů umístěných uvnitř jejich hran.

MAGFORMERS je didaktická pomůcka určená k základnímu poznávání geometrických tvarů v ploše i v prostoru, k učení barev a k rozvíjení jemné motoriky. MAGFORMERS podporuje prostorovou imaginaci a podněcuje tvořivost i matematické myšlení dětí již od útlého věku. Hra s MAGFORMERS je někdy také nazývána „magnetickou geometrií“.

MAGFORMERS lze velmi dobře kombinovat i se známou magnetickou stavebnicí Geomag a jí podobnými magnetickými hračkami.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám