LEGO Star Wars 75120 - K-2SO

Pronikni do Impéria se sestavitelným a velice pohyblivým K-2SO. Tento bývalý bezpečnostní droid Impéria obsahuje bojovou funkci máchání jedné/obou paží, skvěle vypadající zdobenou hlavu a brnění a je výjimečně vysoký pro dosažení ještě…

EAN: 5702015593342
Kód 1: 2275120
Kód 2: 75120LEG
622 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pronikni do Impéria se sestavitelným a velice pohyblivým K-2SO. Tento bývalý bezpečnostní droid Impéria obsahuje bojovou funkci máchání jedné/obou paží, skvěle vypadající zdobenou hlavu a brnění a je výjimečně vysoký pro dosažení ještě působivější postavy. Tento odolný droid je ideální pro nebezpečné mise proti Impériu.

Sestavitelná a velice pohyblivá figurka K-2SO obsahuje bojovou funkci máchání jednou/oběma pažemi, pevně vzhlížející zdobenou hlavu a brnění, navíc extrémně vysoký rám. Aktivuj bojovou funkci máchání jednou/oběma pažemi. Vyraz do boje s touto hrozivě vypadající sestavitelnou figurkou. Pohybuj končetinami a zaujímej různé bojové postoje. Pevný a odolný design pro napínavé hraní plné akce. Přehrávej si napínavý souboj tváří v tvář s tímto úžasným droidem ze senzačního filmu Star Wars: Rogue One.

Tato figurka nabízí zážitek ze stavění vhodný pro děti od 9 do 14 let.

Figurka měří přes 29 cm na výšku.

Balení: 1 ks
Podle věku: 9 - 16, 9 - 12
Věk: Od 9 let
Načítám